Minden eddiginél jobban megy a bolt a BMW-nek

2021.07.12. 11:34

Soha nem adott még el annyi motorkerékpárt és robogót a BMW Motorrad, mint amennyi az idei év első felében gazdára talált. Januártól június végéig összesen 107610 jármű talált gazdára, ami negyven százalékos növekedést jelent a tavalyi esztendő azonos időszakához képest.

2021-BMW-M1000RR-superbike-16-scaled

Ez önmagában még nem is lenne akkora dolog, hiszen a 2020-as évre eléggé rányomta a bélyegét a pandémia – noha voltak a világon olyan országok, ahol éppen a járvány miatt pörgött fel a motorpiac. Beszédesebb adat, hogy még a 2019-eshez képest is 15 százalékos növekedést tudtak elkönyvelni. Márpedig az volt az eddigi rekordév.

Az idei tendencia ráadásul növekvő, a második negyedév bizonyult erősebbnek a mintegy 65 ezres eladással. Nemrég ráadásul bemutatták a CE 04 villanyrobogót, márpedig az új modellek további lökést jelenthetnek. Az sem elképzelhetetlen tehát, hogy az év végére még jobban felpörögnek a számaik.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.