Bemutatta 2022-es palettáját a Harley

2022.01.07. 06:01

Tavaly év végén szellőztette meg a Harley-Davidson, hogy januárban valami nagy újdonsággal rukkolnak elő, a világpremiert 26-án tartják. Egyelőre titokzatosak próbálnak maradni, így többet nem is árultak el, lerántották viszont a leplet a 2022-es modellévre felfrissített gépeikről.

Noha a Pan America túraenduró még igen fiatalnak számít, 2021 februárjában mutatták be, mégsem hagyták érintetlenül. Korszerűbbre és jobb minőségűre cserélték a TFT-kijelzőjét, a lejtmenetvezérlés pedig az eddigi tíz másodperc helyett 3-5 percig segíti a motorost. Nyilván nincs modellfrissítés új színek nélkül, ez a Pan America 1250 Special esetében kék-fehéret jelent.

A Softail Standard 2022-es újdonsága, az Annihilator a fűzött küllős kerekek helyett fényes fekete, aluöntvény felniket kapott, ugyanilyen változat a Street Bob 114-ből is készült. A Fat Boy 114 ugyancsak új felnikkel, valamint újragondolt tankemblémával érkezik, a Fat Bob 114-nek a tankgrafikáján módosítottak.

Ezen kívül a legtöbb Harley-Davidson modell új fényezést vagy valamilyen egyéb kozmetikai jellegű frissítést kapott idénre. A „Tovább, gyorsabban” jelszavak köré épülő világpremiernek külön eseményt szentelnek majd január 26-án, de egyelőre csak találgatni lehet, hogy túraorientált Pan America, cruiseresebb Sportster S, vagy valami alapjaiban új modell érkezik.