Limitált szériás Indian FTR jön

2022.06.15. 08:53

Az Indiannél szeretik a limitált szériás különmodelleket. Általában nem is tudják le annyival, hogy kitalálnak valami ritka színt, felszegecselnek egy sorszámozott plakettet, majd küldik is a szalonba a gépet. A Jack Daniel's italmárkával való együttműködésből például spéci futóműves, prémium hangrendszeres gép sült ki, most pedig itt egy másik korlátozott darabszámú motorkerékpár, az FTR Stealth Grey Special Edition.

Mint azt a név is mutatja, itt is hangsúlyos azért az új fényezés, ezúttal a szürke egyik árnyalata mellett döntöttek, ehhez pici piros részleteket párosítottak. De nem merült ki ennyiben az átváltozás. Az 1203 köbcentis V2-est megőrizték, kapott viszont egy új Akrapovic kipufogót, és ha igaz, egy picivel erősebb is lett: 120 helyett 123 lóerőt, 118 helyett 120 newtonmétert tud. A kormány a ProTapertől, a gumik a Metzelertől származnak. Kapott az FTR kanyar-ABS-t és három menetprogramot is.

Az FTR Stealth Gray kifejezetten a nemzetközi piacra készült, de tömegcikk azért nem lesz. Sőt, a korlátozott példányszám ebben az esetben tényleg erősen visszafogott, mindössze 150 darabot jelent.