Csütörtöktől Budapest Harley-várossá változik

2023.06.21. 11:07 Módosítva: 2023.06.21. 11:07

2023. június 22-25. között megnyitja kapuit a Harley-Davidson 120. születésnapját ünneplő fesztivál Budapesten, a Puskás Aréna Park területén, természetesen mindenféle programokkal reggeltől estig. Kifejezetten motoros szemmel érdekesnek tűnnek a vezetett túrák. A külföldi kollégák hétfőn indultak Párizsból, a hazai helyszíneken pedig a Balaton-felvidékre, az Alföldre, Egerbe, a Cserhátba, a Dunakanyarba, a Vértesbe és Domonyvölgybe viszik a motorosokat, valamint kifejezetten off-road útvonalra a Pan Americásokat.

Harley-Davidson-Nightster-975-2022-169Gallery-f7a6cca9-1889070

Azt, hogy a rendezvény nagy horderejű, valóban nemzetközi buli, jól mutatja, hogy a külföldi sajtóban is jelennek meg információk a rendezvénnyel kapcsolatban. Az amerikai RideApart korábban a fellépőkről számolt be, valamint arról, hogy a résztvevők között kisorsolnak egy Heritage Classic 114-et. A brit Visordown pedig a Metzeler hivatalos jelenlétéről ír, akik ingyenes guminyomás-méréssel lesznek jelen, valamint az épített motorok megmérettetésének támogatóiként.

Bár az időjárás előrejelzés csak mértékkel biztató, a rendezvényen mi is ott leszünk. Előreláthatólag az épített motorok mellett a veterán autók és motorok között próbálunk majd értelmezhető fotókat készíteni, csütörtök este pedig a Danko Jones és Airbourne koncerten biztosítjuk, hogy a pénteki munkanapon egészen biztosan hasznavehetlenek legyünk. Jó mulatást!