A Ducati online konfigurátorral mért csapást a GDP-re

2024.02.03. 14:51

Halál a munkaidőre jeligére remek játékkal lepte meg az álmodozókat a Ducati. Nem mondom, hogy forradalmi újdonság, de amikor egyszer csak azt vettem észre, hogy 40 perce klikkelgetem rá a különböző kiegészítőket hol egy Diavel V4-re, hol egy Multistrada V2-re, arra gondoltam, ez talán téged is hasonlóan jól fog szórakoztatni.

Láttunk már ilyen konfigurátort. A Yamahánál is el lehet vele játszani, a BMW Motorradnál meg aztán végképp. A Ducati honlapon viszont újdonság, amit a Volkswagennél betöltött szerepüknek köszönhetnek az olasz gyártónál.

A konfigurátor nem csak arra ad lehetőséget, hogy eljátszunk a különböző szénszálas alkatrészekkel, színre fújt féknyergekkel vagy éppen túrázós kellékekkel, hanem arra is, hogy ezt egymástól eltérő környezetben tegyük meg. Változtatható a városi, a külterületi vagy a teljesen semleges fehér háttér; az éjszakai és nappali fényviszony; majd az összerakott szettinget meg lehet forgatni 360 fokban, a részletekbe pedig belenagyítani, majd a kész művet lementeni. Kell ennél jobb játék így a tél végére? A linket pedig nem a cica hozza,itt találod, de vigyázz mikor kattintasz, mert úgy jársz, mint én!