Szerelemből igazi szopóroller

Motoros merítés

2013.10.13. 08:37

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Nyűgözzön le minket, MOMO sisakot adunk cserébe

A Népítélet hálás dolog, mert írni és olvasni is jó. Napokig a föld fölött járunk, amikor valaki alaposan összefoglalja tapasztalatait olcsó kínai robogójával vagy drága motorkerékpárjával kapcsolatban. Fokozhatatlan az élmény, ha nem ötszáz kilométerrel a háta mögött áradozik a gép megbízhatóságáról és tartósságáról. Az igazán jó népítéleteket olvasva könnyebb eligazodni a márkák és típusok közt, kiderül, ha valami nem pont olyan, mint a gyári prospektusokban, és lehull a lepel a szerelői hanyagságról is.

Ítélkezni olyankor is lehet, amikor kint szakad az eső. Ez is egyfajta motorozás. A Totalbike mától október 22-ig tartó írói pályázatán várja a legérdekesebb, legszellemesebb és leghasznosabb motoros népítéleteket. Pontozzuk a stílust, az információtartalmat és igazán jó néven vesszük, ha valaki képeket is mellékel. Akit a Totalcar-Totalbike szerkesztőség esztétái a legjobbnak találnak, a képen látható, speciális Yamaha festésű, 80 ezer forintos MOMO bukósisakot kap ajándékba. A képen látható sisak mérete 58-as, de a méretbeli eltérésre is van megoldás. Indul a játék, alkossanak remekművet és töltsék fel a többi közé a hagyományos módon. Ilyen könnyen még senki nem jutott ennyire szép bukósisakhoz. Példaként pedig itt a mostani merítés.

Szerelemből igazi szopóroller

Gyűlöltem. Komolyan gyűlöltem, de ugyanakkor szerettem is, hiszen rengeteg élmény fűzött hozzá. Mikor kifordult az utcából, elmorzsoltam egy könnycseppet érte, majd leesett a kő a szívemről. Végre megszabadultam tőle. Szerettem amikor jó volt, de sajnos ez ritka volt.

Tovább >>>


Rinocérosz

Mindig is egy olyan motorra vágytam, ami egyszerű és megbízható, ugyanakkor igazi élményt nyújt. Számomra a motorozáshoz hozzátartozik, hogy érzem a szelet, az esőt és a bogarakat. Szerintem egy Gold Wing nem motor!

Tovább >>>


Nem is tudtam, hogy ilyet akarok

Némi keresgélés után arra jutottam, hogy az igényeimnek megfelelő és a pénztárcámnak való olasz motorok halmazának a metszete sajnos üres. Német, angol, amerikai gyártmányok megvásárlása szóba se jöhetett, így egyetlen reális alternatívaként japánokat kezdtem nézegetni. Két-három próba után egyre jobban éreztem, hogy ez sem az én világom.

Tovább >>>


Élvezetes kilométerfaló

Miközben a körúton araszoltam, arra lettem figyelmes, hogy a hőfok vészesen megemelkedett, de a ventilátor nem volt hajlandó működni. A szükség törvényt bont alapon kénytelen voltam a villamos síneken haladni, hogy elkerüljem a megragadást. Meleg helyzet volt.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!