Visszakerült a Simson tulajdonosához

2014.07.29. 15:38

A segédmotorok rendszámozása szinte állandó vitatéma. Abban viszont mindannyian egyetérthetünk, hogy jelenleg, rendszám nélkül, sokkal nagyobb lopásveszélynek vannak kitéve ezek a járművek, ráadásul a megtalálásuk is nehezebb. Szerencsére van pozitív példa is, a Fonyódi Rendőrkapitányság nemrég adta ki ezt a közleményt, melyben egy ellopott Simson megtalálásáról számolnak be:

A Fonyódi Rendőrkapitányság eljárást indított 2014. július 11-én lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2014. július 10-én 22 óra és 2014. július 11-én 9 óra közötti időben egy öreglaki ingatlan melléképületeiből egy segédmotoros kerékpárt és üzemanyagot tulajdonított el.

A fonyódi nyomozók az időközben felmerült információk alapján 2014. július 28-án eljutottak egy öreglaki lakoshoz, aki megalapozottan gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével. A 28 éves B. G-t elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A segédmotoros kerékpárt a rendőrök egy somogyszentpáli címen megtalálták, ahol a nyomozás keretében lefoglalták, majd átadták tulajdonosának.

A Fonyódi Rendőrkapitányság az eljárás során keletkezett iratokat - bíróság elé állítási javaslattal – megküldi a Fonyódi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu