Dehogy volt régen minden jobb!

2015.07.31. 16:20

Bár még van a munkaidőből hátra, durrants velünk egy kis pezsgőt. Megújult a Totalbike.

Gondolom feltűnt: a Totalcar és a Totalbike elég rendesen megújult. Ráadásul nem azért szabtuk át rengeteg munkával az egészet, hogy az olvasó ne találjon meg semmit, hanem - ez most nagyon durva lesz - ellenkezőleg, sokkal jobbat akartunk. Szerintünk sikerült.


Például sokkal több anyag fér el a címlapon, vagyis nem kell annyit görgetni egy tesztért, hírért vagy nepperűzésért. Ugyanakkor jobban is tudunk súlyozni, több és nagyobb képeket tudunk kitenni, bónuszként még szép is lett!

A forma tehát új, a lendületünk viszont a megszokott, és tényleg őszintén remélem, hogy mikor ezeket a sorokat olvassák, addigra minden funkció működni fog, és az elmúlt hónapokban amfetaminon és kávén élő, ezerrel dolgozó fejlesztők és dizájnerek sem követnek el csoportos öngyilkosságot.


Sokat dolgoztunk rajta, kattintsanak, olvassanak, ha pedig valami mégsem úgy pörög, ahogyan kéne, akkor írja meg nekünk a hibajelentő felületen. A szemünk rajta!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.