18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Melegpropagandát tol a Totalbike?

2019.08.09. 17:14

Az van, hogy a Totalbike-nál és a Totalcarnál szoktunk viccelni, vagy ironikusan, esetleg szarkasztikusan fogalmazni. Linkeltem is, ha valaki esetleg nem ismerné a jelentésüket, de úgy gondolom, hogy az olvasóink 99,99%-a ismeri, elvégre ezért jártok ide. Egy iparági hírt is - szerintem - vicces képpel illusztráltunk, aztán pár olvasónál kiverte a biztosítékot, és eddig négyen még a fáradtságot is vették, hogy levelet is írjanak arról, hogy egy buzi vagyok. Ez előfordul, meg hát a Totalbike-on/Totalcaron sokszor elég nehéz szövegek vannak, és aki még csak most tanulja az értő olvasást, azokon ezek bizony kifognak, de rám ne mondja senki, hogy számomra nem az olvasó az első - segítek nekik, ahol tudok.

Feladó Gábor

Címzett Zombi

Dátum aug. 8., Cs 17:38

Tárgy "390-esnél nagyobb, de 765 köbcentinél kisebbek lesznek az Indiából jövő Triumph-ok"

 

Belefér egy kis nyílt kiállás a buzi kampány mellett, a képedet mikor cserélek ki langyi kólára? Az iPhone-omról küldve


Kedves Gábor!

Ez egy poén volt, amin mi baromi jót röhögtünk, nagyon kár, hogy neked ebből az jön le, hogy buzipropaganda.

Megpróbálom elmagyarázni, hogy mi miért találtuk viccesnek:

1. van a kólának ez az elég álszent és kicsit sem bátor, megúszós tolerancia-kampánya, amiről mindent elmond, hogy főleg segghülyék foglalkoznak vele, minden politikai oldalnak a fő debiljei érezték úgy, hogy meg kell szólalniuk.

2. a cikk arról szól, hogy két motorgyártó összefog.

3. a képen két, szemmel láthatóan baráti viszonyban lévő férfi van, és rájuk írtuk két motorgyártó nevét, akik most kezdenek jóban lenni. Két képen lévő férfiról viszont ugye van az az információ, hogy egy másik kampányban melegeket játszanak, ld. 1. pont (lehet, hogy tényleg homik, de simán lehet, hogy a való életben full heterók, ezt nem tudom, nem is érdekel). Na, ez a poén forrása. De ez a kép konkrét tartalmát tekintve amúgy csak két jó barátot ábrázol, hiszen éppen nem buzulnak, hanem állnak egymás mellett.

4. És ez benne a poén, hogy alapból a két gyártó együttműködését illusztráljuk vele, miközben ott van poénnak, hogy nahát, buzik, amin az ország fő debiljei pörögnek, ingyen reklámot csapva egy álszent multinak.

Mint minden vicc, ez is nagyon rossz így kifejtve, de ha ez az ára, hogy még egy ember velünk együtt röhögjön hangosan, hát legyen.

Üdv.

Zomborácz Iván

(Ugyanezt a választ küldtem el a többi érdeklődőnek is, ha te még azért küldenél egy vaskos buzizást, már nem fogok válaszolni).