Elkészült a legkirályabb fotó remake-je

2019.02.04. 13:11
2 hozzászólás

Tizenkét évvel ezelőtt készült egy ikonikus fotó: a Ducati akkori Superbike versenyzője, Ruben Xaus az 1100-as Hypermotarddal a szardíniai pályán egyszerre térdel, csúszik keresztbe, és emeli fel a hüvelykujját, jelezve, hogy minden tökéletesen rendben, bőven a komfortzónáján belül motorozik. Csak viszonyítási alapnak: a kép 2007-es, még a gazdasági világválság előtt készült, három évvel azután, hogy elindult a Facebook próbaüzeme és csak két év telt el a Youtube megalapítása óta. Régen volt, na.

ruben-xaus-ducati-hypermotard-1100-slide

Xaus 2011-ben visszavonult, az 1100-as Hypermotardból pedig aztán lett 796-os, 821-es, idén pedig bemutatták a Hypermotard 950-et, aminek a bemutatójára meghívták Ruben Xaus-t is, aki megmutatta, hogy még mindig hatalmas királypiton.

Ruben-Xaus-Ducati-Hypermotard-950-slide-03

Az 1100-as Hypermotard egyébként máig elképesztően nagy kedvencem. A léghűtéses, kétszelepes, sok szempontból őskövület blokk, az ülések alá felhozott dupla kipufogó, a behajtható tükrök, és úgy általában az egész csodálatos - Pierre Terblanche tervezte, aki szerintem korunk legnagyobb motortervező géniusza, ő jegyzi a Multistrada 1000-et, a Ducati Sport Classic-ot, a Confederate Wraith-t és az új, kéthengeres Royal Enfieldeket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.