Az ultragazdagok kiszolgálása lesz a MV Agusta új studiójának a feladata

2020.07.23. 11:12

Az MV Agusta egy új tervezőstudiót indított a Monacói Hercegségben - ez főleg azért érdekes, mert hasonlójuk már van San Marinóban is, a CRC, a Castiglioni Research Center. A Monaco Design Studio a Monte Carlo-i MV Agusta márkakereskedésből nőtt ki, melyet az egykori GP versenyző Virginio Ferrari üzemeltet. Az új dizájműhely célja, hogy kiszolgálják a hercegség über-gazdag lakóinak az igényeit, legyen szó, kiegészítőről, tuningról, átépítésről vagy egyedi modellről, mindezt a gyár közvetlen támogatásával.

mv-agusta-monaco-design-studio

Az MV Agusta vezérigazgatója, Timur Sardarov úgy fogalmazott, hogy ha van hely a világon ahol az ilyesmire van igény, az Monaco, és ha van ember, akire egy ilyen projekt vezetését rá lehet bízni, az Virginio - és ez egyben az ő rendkívüli munkájának az elismerése. Érdekes lesz látni, hogy milyen remekművek gördülnek ki majd a monacói műhelyből.

Azt nem tudni, hogy a Monaco Design Studio elindítása és az MV Agusta vezető formatervezőjének a távozása között van-e összefüggés.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.