llyen lesz a KTM villanyrobogója

2020.07.29. 14:36 Módosítva: 2020.07.29. 15:30

A KTM gőzerővel fejleszti a kínálatát - csak pár példa: a 790-es platform megosztása a Husqvarnával, 490-es modellek, a Gas Gas felvásárlása -, és ennek a nagyon felpörgetett folyamatnak a része egy elektromos robogó, amellyel egyszerre nyitnak a városi közlekedés és a villanyhajtás felé. És várhatóan ez a rajz az, amit végül elfogadtak formatervnek - legalábbis ezt a gyári emberek adták át az osztrák Motorrad-Magazin szerkesztőinek.

Az egyelőre a 2013-as tanulmány alapján KTM E-Speed néven emlegetett robogó Indiában készül majd a Bajaj üzemében, és a műszaki alapok is a Bajaj Chetakból származnak majd, és ha hihetünk a híreknek, ugyanerre az alapra a Husqvarna is elkészíti majd a saját verzióját.

A skicc alapján látszik, hogy gyökeresen nem térnek el a hét évvel ezelőtti ötlettől, viszont már a rajzon látszik, hogy például a drágán gyártható térhálós vázszerkezetet elengedték.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.