Nem spórolják el a Honda Forza 750-et

2020.09.24. 12:21

A Honda újabb rövid teasert dobott be a hamarosan érkező Forza 750 nagyrobogóról, a 15 másodperces videó egyrészt megerősíti, hogy Forza 750-nek fogják hívni a típust, illetve mutatnak egy gyújtásgombot, egy TFT műszerfalat és két lámpát.

Az A1-es jogsihoz passzoló Forza 125 és az A2-es jogsival vezethető Forza 300 után ez lesz a nagyágyú, amely leváltja az Integrát. A műszaki alapok maradnak, tehát 750-es sorkettes blokk, a DCT és az acélcső váz, de alaposan belenyúlnak - egyfelől azért, hogy teljesítse az Euro5-öt, másrészt hogy méltó ellenfele legyen a Yamaha TMAX-nak és a BMW C650-nek.

Megjelenésben és kidolgozásban várhatóan az X-ADV-hoz fog közelebb esni, tehát odafigyelnek a kidolgozásra, legalábbis a TFT műszerfal, a menetmódok, a ledes lámpák, a kipörgésgátló és a kulcsnélküli indítás mind erre engednek következtetni. Sőt, a képernyőről készült snittet alaposan megnézve feltűnik, hogy a bal felső sarokban ott van egy BT és egy mobiltelefon ikon, tehát a műszerfalat párosítani lehet mobil eszközökkel.

Már nem kell sokat aludni, hogy minden kiderüljön róla, október 14-én lesz a hivatalos bemutató, és addig folyamatosan csepegtetni fogják az információkat.