Egy semmiből alapított csapattal tér vissza a Man TT rekordere

2020.11.13. 13:39

Miután a Smiths Racing bejelentette, hogy kilépnek a motorversenyzésből, a TT-sztár Peter Hickman csapat nélkül maradt. Most viszont bejelentette, hogy megvan a folytatás, és egy teljesen új csapatnál, az FHO Racingnél folytatja, a csapattársa pedig a Superbike VB-t is megjárt Xavi Forés lesz.

10

A csapatot Faye Ho, egy brit üzletasszony alapította a Smith Racing szakembereit és felszerelését felvásárolva. Így maradnak a BMW-nél, jövőre M 1000 RR-ekkel állnak rajthoz a Brit Superbike-ban és az utcai versenyeken, amennyiben azokat nem mondják le a szervezők.

Mert ugyan a BSB-ről már eldőlt, hogy teljes szezont nyomnak 2021-ben, a Man TT sorsa továbbra is kérdéses. Ho már korábban ott volt a motorsport körül, például évek óta a Macau GP támogatója.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.