Kémfotón egy friss Moto Guzzi V7-változat

2021.11.02. 12:19

A szeptemberi centenáriumi ünnepségek keretében már megmutatták a Moto Guzzi jubileumi modelljét, a V100 Mandellót. A hivatalos világpremiert a milánói EICMA-ra tervezik, de úgy fest, nem az lesz az egyetlen újdonság az olaszok standján. Kémfotós – pontosabban Oscar Malugani triálversenyző – kapott ugyanis lencsevégre egy álcázott Guzzit, a fóliázás egy új V7-variánst takarhat.

Forrás: moto.it
Forrás: moto.it

Tavaly már alaposan megújították V7-családot, amelyet jelenleg a Stone, a Special és a limitált szériás Centenario alkot. Hozzájuk csatlakozhat egy újabb variáns. Egyelőre azt látjuk, hogy a megszokott kerek fényszóró helyét egy manapság divatosabb formavilágú darab vette át, de ez könnyen lehet csak az álca része, amely alatt talán ikerlámpa rejtőzik, amilyet a V85 TT visel.

Fóliázás fedi a tankot, az oldalsó dekliket és a farokidomot, és valamit takargatnak az első villánál is. Jól látszanak ellenben a fűzött küllős felnik, és a kipufogókon is módosítottak, a jelenlegi V7-esekénél szivarosabb véget vélünk felfedezni. A műszereket illetően a Stone-ra jellemző egyetlen kerek óra figyelhető meg a vezető előtt.

A blokk természetesen V2-es: a V85 TT-ben bemutatott 853 köbcentis kéthengeres természetesen tudja az Euro 5-öt, emellett pedig 65 lóerőt és 73 newtonmétert hoztak ki belőle. Tekintve, hogy ilyen téren a meglévő V7-ek között sincs eltérés, így egy újabb kivitelnél sem számíthatunk másra. Valószínű viszont, hogy a testvérmodelleknél sportosabb megjelenésű Guzzi érkezik, amelyet szintén a milánói szalonon állíthatnak ki, a V100 Mandello mellett.

Forrás: moto.it