Limitált Triumph-ok jönnek

2021.11.10. 09:44

Három modellből is különkiadású változatokat készít a Triumph: a Street Twin, a Thruxton RS, valamint a Rocket 3 került be ebbe a körbe. Ezúttal viszont nem arról van szó, hogy limitált darabszámban készülnek el a különleges gépek, hanem időben korlátozzák a forgalmazást. Idén decembertől mindössze egy évig lehet majd kapni őket.

A Street Twinből EC1 Editionnek hívják a különmodellt, amelynél az ezüstszürke különböző matt árnyalatai dominálnak, finom ezüst vonalazással, utóbbit természetesen kézzel festik. A Thruxton RS Ton Up Editiont az ötvenes-hatvanas évek ihlették. Kék tankjára fekete tankpadok kerültek, a farokidom pedig fehér.

A Rocket 3-ból pedig rögtön két új változat jön. Egyrészt a GT 221, valamint az R 221 – ezek a 221 newtonméteres nyomatékra utaló elnevezések. Pirosra fényezik benzintankjukat, amelyen a 221-es szám is megjelenik, sok kis részletet pedig feketére festenek.

A decembertől egy évig elérhető limitált Triumph-ok felára 600-900 font, vagyis durván 250-380 ezer forint lesz az alapmodellekhez képest.