Vizes, rendszámozható olasz 125-ös

2016.04.18. 17:39

Tisztelt Nepperűző!

Jelenleg egy Malaguti F12 Phantom 50/100-as levegőst hajtok 2 éve a legnagyobb megelégedésemre. Létezik ebből 125-ös vizes, rendszámozható, elgondolkodtam egy ilyen vételén. A kérdés az,hogy műszakilag mennyire megbízható ez a változat?

Segítségét előre is köszönöm!

Marci

Kedves Marci!

Csak bátorítani tudlak, hogy hagyd ott az 50/100-as szürke zónát, és válts egy rendszámos 125-ösöre. A Malaguti Phantom Max 125 megbízható robogó, a blokkja egy Yamaha Majesty 125 blokk, tehát nem egy betegágy, ugyanez van a Madison 125-ben is.

A többi része sem szokott problémás lenni, tehát ha megkapta a szervizeket és rendesen cserélték a kopó alkatrészeket, nem kéne, hogy gond legyen vele. Ha valami mégis elromlik, van hozzá alkatrész jó áron, tehát semmivel sem nagyobb dolog a fenntartása mint egy bármilyen másik robogóé.

Üdv:

Nepperűző

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.