Transalpnál keresem a legjobb ár-érték arányt

2018.01.18. 10:53

Kedves Nepperűző!

Szeretnék venni egy Transalpot. Az ár terjedhet 500 ezertől 13 millióig is. Mi általában a legjobb ár/érték arány? Tudom, hogy a moci állapota a legfőbb szempont, de onnan, hogy kitolták a motort a szalonból, kb. hány éves motor az, amit ha mondjuk úgy, hogy "korának megfelelő jó állapotban" megveszek, várhatóan a legjobb vásárt csinálom. Pl. adnak 25 éves Transalpot 550 ezerért és 7 éveset 1,3 millióért. Nekem nincs egyelőre preferált modell, 600, 650, vagy 700 köbcentivel is érdekel.

Kedves Kérdező!

Ha belefér, a legfiatalabbat vedd, egyszerűen azért, mert az új az jobb, a Transalpnál egészen biztosan. Az első szériás hatszázasnál jobb az elöl-hátul tárcsafékes, de annál is jobb az elöl duplatárcsás. De akkor már annyiból vehetsz 650-est is, ami már erősebb - és így tovább. Most egy késői, megkímélt hatötvenes, vagy egy alapvetően rendben lévő (direkt nem írok óraállást, az csak egy adat, amit bárki módosíthatott), jól extrázott 700-as a legjobb vétel.

Üdv:

Nepperűző

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.