Valami fontos modell készül a Hondánál

2017.09.12. 13:10

Felszopónak egy öt részes videósorozatot tettek elénk What Lies Beyond (Mi terül el mögötte) címmel, amik az országúti motorozásról és a túrázásról szólnak. És ennyi.

Az tehát megvan, hogy egy nagyon fontos 2018-as modellt készítenek elő, arról viszont csak feltételezések vannak, mi lesz az. A sportmodelleket elég nyugodtan kizárhatjuk, egyrészt most készült el a CBR1000RR, másrészt egy pályamotorral nem az országút motorosairól készítenének hangulatos videókat - a V4-es RVF1000-re tehát még várni kell.

Bár elég sokat pörögnek mostanában a villanyhajtáson, éppen az országúti hangulat miatt ejtenénk a városra optimalizált, villanyos Super Cubot is (és a 3-RC tanulmányt, meg minden háromkerekű szerencsétlenséget).

Nagyon valószínű viszont, hogy egy új Gold Wing készül, amit már egyszer belebegtettek 2017-re - új futóművel, duplakuplungos váltóval, érintőképernyővel, sőt, akár hibrid hajtással. Ezt a teóriát erősíti, hogy a videóban felbukkan az F6B és az első, négyhengeres Gold Wing is.

hondanemtudommi

A másik, egy fokkal kevésbé valószínű tipp, hogy az Africa Twin műszaki alapjait viszik tovább, és szerelik túramotorba - elvégre elég nagy pazarlás lenne, ha a platformépítés nagymesterei a soros kéthengeres blokkot és a hozzákapcsolható opcionális duplakuplungos váltót csak egyetlen típusban forgalmaznák.

A harmadik, már beharangozott típus, amire az országúti motorozást rá lehet sütni, a naked Fireblade lehet.