A Honda is sztárcsapattal érkezik Suzukába

2018.07.02. 14:15

Azt már tudjuk, hogy a Yamaha és a Kawasaki igen erős csapattal áll rajthoz Suzukában a nyolcórás versenyen, amit idén minden japán gyártó véresen komolyan vesz. A Honda is ütős csapatot ígért, és most már el is árulták, kik lesznek ott a rajtrácson: a Red Bull Honda Superbike vb-s pilótáját, Leon Camier-t sikerült befűzniük a futamra, illetve a csapattársai Takaaki Nakagami az LCR Honda (MotoGP) pilótája és a MotoGP-t és a WSBK-t is megjárt Takumi Takahashi lesznek - a nemrég bemutatott CBR1000RRW-vel esélyesek a győzelemre.

Honda-CBR1000RRW-launch-06

Takumi háromszor nyert márt nyolcórást Suzukában, kiválóan ismeri a pályát, Nakagami és Camier pedig egyaránt kiváló versenyzők, így a Honda ismét esélyesnek tűnik a győzelemre.Suzuki-Endurance-Racing-Team-SERT-FIM-Endurance-World-Championsh

A Suzuki sem vacakol, és a SERT mellett B-csapatként indított Yoshimura Suzuki MOTUL Racing Team a nyolcórásra leigazolta Bradley Ray-t a brit superbike bajnokságból, ahol az élmezőnyhöz tartozik a GSX-R1000-rel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.