Most már biztos, hogy Maverick marad a Kawasakinál

2018.10.18. 08:17 Módosítva: 2018.10.18. 08:17

Ahogy arról korábban is írtunk, a Top Gun 2-ben sem maradunk csúcs kategóriás motor nélkül. Egy újabb videóból megerősítést nyert, hogy a GPZ900 után ismét Kawaskin fog száguldani Maverick, - akit Tom Cruise alakít - mégpedig egy H2-n, de abból sem a fapadoson.

Kawasaki H2 - Maverick új motorja
Kawasaki H2 - Maverick új motorja

Az új filmben minden jel szerint Tom Cruise azon kevesek közé tartozik, akik egy Kawasaki H2 Carbont vezethetnek. Ez egy mindössze százhúsz darabos limitált, sorszámozott különkiadás szénszálas fejidommal. Néhányak szerint a videón látott motor nem ez a különkiadás, hanem a pályára készült H2R, de sokkal valószínűbb, hogy csak ellátták a Carbont a H2R kipufogójával, mely jól kivehető a képsorokból.

Egyébként valószínűleg nem kell féltenünk az ötvenhat éves színészt, hogy megüli-e a majdnem 230 lóerős, kompresszoros szörnyeteget. Motorőrült hírében áll, géparkjához tartozott már Ducati Desmocedici RR, BMW S 100 0RRDucati 999 R és egy Confederate Hellcat is.

Tom Cruise a H2 Carbonon
Tom Cruise a H2 Carbonon

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.