Harmadjára is behúzta a Ducati a legrangosabb dizájndíjat

2019.04.02. 12:23

A Red Dot Design Award egyike a világ legrangosabb dizájndíjainak, ez az a szint, amit már érdemes komolyan venni, a Ducati pedig idén harmadjára is elnyerte. Először 2013-ban kapták meg a Ducati Panigale 1199-cel, aztán 2016-ban az XDiavel S-sel, és most idén a Diavel 1260 győzte meg a zsűrit.

A Ducati dizájnrészlegének a főnöke, Andrea Ferraresi megtisztelőnek érzi, hogy ismét megkapták a díjat, és hozzátette, hogy "annak ellenére, hogy tudjuk, hogy motorkerékpárjaink izgalmasak, kifinomultak és jó megjelenésűek, nagyon jól esik egy ilyen fontos elismerés."

Az elmúlt években a Yamaha kaszált még nagyot a motorgyártók közül a Red Doton, díjazták már az YZF-R1-et, az XSR900-at, a Nikent, de kapott már díjat az Akrapovic is, mégpedig egy Ducati Multistadára gyártott slip-on titán kipufogóért.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.