Hogyan nézne ki a KTM 790 Café Racer?

2020.06.15. 12:52 Módosítva: 2020.06.15. 13:38

A KTM nagyon komolyan veszi a platformstratégiát, a KTM 790 Duke alapjaira bármikor fel tudnának húzni egy újabb modellt, például egy café racert - legalábbis elméletben, és ezen az elméleti szálon indult el egy grafikus, Sreejith Krishnan Kunjappan (SSK Design), és rajzolta meg, hogyan képzelne el egy KTM café racert.

Kunjappan a 790 Café Racerhez egyaránt gyűjtött ötletet a Husqvarna Aero Conceptből és 1290 Super Duke-ból, és az elemeket ügyesen gyúrta a rá a 790 Duke alapjaira.

Attól viszont nem kell tartani, hogy a KTM egy hasonló motorral állna elő. Egyrészt a neoretró vonalat fenntartják a Husqvarna számára, másrészt a befektetőknek szánt dokumentumokból kiderült, hogy a KTM-nél a következő 790 alapú modellje egy 890 SMT lesz, amelyet egyébként a Husqvarna 901 Norden kedvéért soroltak hátrébb a fontossági listán.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.