Jön a frissített KTM 1290 Super Duke GT

2020.11.09. 10:32

Még most ősszel leleplezhetik a KTM 1290 Super Duke GT frissített változatát, melynek a kémfotóit már le is hozta német Motorrad.  Bár az összhatás nagyon hasonlít az aktuális szériára, a Super Duke R frissítéseit ez is megkapja, például az átdolgozott 1301 köbcentis V2-est, a módosított vázat és az új futóművet.

Új a himbarendszerre szerelt rugóstag, újak a kerekek és új a lengővilla is, a kipufogót is lecserélik, illetve egy új segédvázat is látni, amely megmarad térhálósnak. Ezen felül új kijelzőre és elektronikára lehet számítani - ugyanolyanra, mint a Super Duke R-en is van.

A frissített Super Duke GT mellett egy nagyon éles Super Duke RR-ről is hallani pletykákat.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.